“Wij zijn een dynamisch en integer bouwbedrijf uit hartje Utrecht, gespecialiseerd in totaalrenovaties, utiliteitsbouw en opbouw- en verbouw.”


Bij Bouwbedrijf T. Berkhout maken we Nederland elke dag met veel liefde een stukje mooier. Vaak in onze thuisstad Utrecht, maar ook regelmatig daarbuiten. Hard werken, gemoedelijk klantcontact en efficiënt plannen en coördineren staan bij ons centraal. Waar we het meeste naar uit kijken? Dat blijft toch de brede glimlach van onze klant.

Wij zijn gespecialiseerd in betonwerk, timmerwerk, loodgieterswerkzaamheden en E-installatiewerkzaamheden. Voor overige projecten werken wij samen met gerenommeerde partners uit Utrecht en omstreken. Zo bent u er zeker van dat uw project altijd naar volle tevredenheid wordt afgerond.

Of het dus gaat om kleine timmerwerkzaamheden of grote klussen op projectbasis: Berkhout Bouw biedt graag een helpende hand. Door ons brede en professionele netwerk binnen de bouwsector brengen wij altijd de benodigde kennis en expertise samen om uw klus tot een succes te maken.